HEERHUGOWAARD - Het Zomerbuurtfeest is voor en door alle bewoners uit Schilderswijk I (Noord) in Heerhugowaard. Om juist de bewoners en kinderen, die misschien niet de financiële middelen of gelegenheid hebben om op vakantie te kunnen gaan, toch een leuke dag te laten beleven als afsluiter van de zomervakantie.

De opzet is veel activiteiten voor de kinderen met opblaastoestellen, spelletjes voor jong en oud met aansluitend een gezellige food-market, BBQ en muziek om op te dansen.

De BBQ wordt ingeluid door een supergave percussieband "Nosso Groove". Deze Braziliaanse toppers zullen zorgen voor een warm zomergevoel voor iedereen!.

Kinderen die voor de speeldag komen, kunnen gratis een stempelkaart halen bij de organisatie en kunnen met deze kaart gratis lekker halen, o.a. poffertjes, slush puppy, waterijs en limonade. Voor de ouders is een flesje water verkrijgbaar.

Voor de buurtbewoners die zich hebben opgegeven middels het inschrijfformulier voor deze feestdag met BBQ, Food-Market, bar en feestavond is alles gratis, "voor en door bewoners".

Voor de draagkracht van de ouders die minder te besteden hebben, ook te kunnen dragen, is er een extra vrijwillige bijdrage gevraagd aan alle bewoners.

Mede door de bewoners zelf en het leefbaarheidsfonds Heerhugowaard is deze dag nu een feit geworden.

Het zomerfeest zal worden gehouden op Zaterdag 25 augustus 2018 tussen 13.00 uur en 23.00 uur.

Er zijn wat afzeggingen en hierdoor is nog deelname beschikbaar. Stuur een mail of kijk op de site voor opgave of verdere informatie.

www.zomerbuurtfeest.nl
zomerbuurtfeest2018@gmail.com
Mob. 06-41399087