Met trots kondigt Lacros aan dat zij opnieuw de prestigieuze fietstest hebben gewonnen. Dit jaar is de Lacros Scamper S600XL, uitgerust met een krachtige middenmotor en 24 inch wielen, als beste uit de bus gekomen. Deze innovatieve e-bike werd door de jury beoordeeld met een indrukwekkende score van 8.


De Lacros Scamper S600XL onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van kracht, comfort en compactheid. De fiets is ontworpen om te rijden als een grote, robuuste stadsfiets, terwijl hij toch opvouwbaar blijft en gemakkelijk mee te nemen is. Dit maakt de Scamper S600XL ideaal voor zowel stedelijke forenzen als avontuurlijke fietsers die flexibiliteit en prestaties eisen.

Belangrijkste kenmerken van de Lacros Scamper S600XL:

Middenmotor: De krachtige middenmotor biedt een soepele en efficiënte ondersteuning, waardoor fietsen, zelfs op heuvelachtig terrein, moeiteloos aanvoelt.

24 inch wielen: De grotere wielen zorgen voor extra stabiliteit en rijcomfort, wat vaak wordt geassocieerd met niet-opvouwbare stadsfietsen.

Opvouwbaar ontwerp: Ondanks zijn robuuste prestaties kan de Scamper S600XL eenvoudig worden opgevouwen tot een compact formaat. Dit maakt het vervoer in de auto of het openbaar vervoer probleemloos.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Zoals alle Lacros-fietsen is de Scamper S600XL gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, wat resulteert in een lange levensduur en betrouwbaarheid.

De jury prees vooral de veelzijdigheid van de Scamper S600XL. "Hij fietst fijn, de vering fietst prettig. Voelt bijna alsof je op een gewone fiets fietst," aldus het juryrapport. "Stabiele fiets voor een vouwfiets. Rijdt prima… Comfortabel en kan grotere afstanden ook wel aan."

Lacros is verheugd met de erkenning en blijft zich inzetten om innovatieve en hoogwaardige fietsen te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van moderne fietsers. "Deze award is een bevestiging van ons streven naar kwaliteit en innovatie," zegt de woordvoerder van Lacros. "We zijn trots op de Scamper S600XL en kijken ernaar uit om nog meer mensen te laten genieten van deze fantastische fiets."

Voor meer informatie over de Lacros Scamper S600XL en andere producten kunt u een bezoek brengen aan de website: www.lacros.nl