Eindelijk is het zover na een flink bouwjaar en heel veel klussen mogen wij met trots zeggen dat onze nieuwe winkel op de Compagnieshaven in Enkhuizen open is. Met meer dan 400m2 winkel en webshop en 11.000 artikelen bieden wij voor elke watersporter al hetgeen wat nodig is voor uw veiligheid en comfort voor uw zeil- of motorboot en aan zeil- en casualkleding. Wij zijn klaar voor de toekomst en kunnen niet wachten om het u te laten zien.


Op 20 april 2024 hebben wij om 11.00 uur de officiële opening maar wij zijn open van 09.00 uur tot 18.00 uur. Dus u bent de hele dag van harte welkom.

Gedurende de dag hebben we een gezellig programma voor jong en oud met leuke activiteiten, muziek, een lekker hapje en een drankje om te proosten. En niet te vergeten vele, hele leuke aanbiedingen.

Daarnaast hebben we de primeur van ons GRATIS spreekuur met onze ‘watersportdokter’! Voor al uw vragen rondom watersport, techniek en veiligheid zal hij proberen om u een gepast antwoord en/of oplossing te geven.

En om u als vaste en nieuwe klant te blijven ontmoeten hebben we de Joosten Watersport spaarpas vernieuwd. Hiermee kunt u bij elke aankoop in de winkel of webshop vele spaarpunten opbouwen.

Dus niet vergeten, noteer in uw agenda 20 april en kom gezellig langs!

https://www.joostenwatersport.nl/