Buiten is het nog koud en moest men vanmorgen de autoruiten nog krabben, maar binnen in WTC Expo Leeuwarden is men op dit moment volop met de zomer bezig.


Op dit moment, tot en met zondag, vindt Boot Holland nog plaats, de grootste watersportbeurs van Nederland. Heeft u nog geen plannen voor het weekend? Kom dan langs en bekijk de nieuwste sloepen en motoren, en de laatste snufjes. Daarnaast kun je ook kennis maken met het team van Vaarzeker.

Hulpverlening en pechhulp voor boten

Vaarzeker is dé partij voor hulp wanneer je problemen hebt met de boot. Onze monteurs repareren je motor als deze het niet meer doet. Heb je onze service bussen al zien rijden op de weg of zien staan langs het water? Zo zorgen we dat we altijd een voorraad reserveonderdelen mee hebben om je weer snel op weg te helpen. Maar ook als je op het water problemen krijgt, laten we je niet in de steek. Zo slepen we je binnen, of trekken we de boot los als deze is vastgelopen. We hebben grote boten op het IJsselmeer varen, en komen met een kleine en snel inzetbare boot op de binnenlandse wateren. Sinds dit jaar zelfs op de grote rivieren actief, en nu dus in heel Nederland. Heb jij een boot? Dan passen onze lidmaatschappen echt bij jou.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Er draait nu tijdelijk een geweldige kortingsactie, waar je maarliefst 50% korting krijgt op een lidmaatschap van Vaarzeker! Maar wacht niet te lang, want na Boot Holland stopt deze actie weer.