In deze verhitte woningmarkt met hoge verkoopprijzen, denkt u er wellicht ook over om uw woning in de verkoop te zetten. Maar, waar kiest u voor? En wat gaat u (ver-)kopen en tegen welke prijs? Veel vragen, maar hoe nu verder? Twijfel niet en kies voor de juiste begeleiding!

Wij van CLIQ makelaars zijn een zeer gedreven team en wij werken met een uiterst effectieve verkoopstrategie! Wij kennen de markt als geen ander, adviseren u over de presentatie van de woning, kiezen voor professionele fotografie en voorzien de woning van alle nodige informatie op Funda. Wij geven u het juist advies. Wij doen namelijk met passie waar we goed in zijn.

Maak nu gebruik van de actie. Zet de woning in de verkoop en profiteer van een GRATIS video en 360 graden foto’s tegen inlevering van deze advertentie bij het aangaan van de opdracht.

Wilt u een woning aankopen? Laat u ook dan adviseren over de te nemen stappen. Wij assisteren u bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en afhandelen van de aankoop van de nieuwe woning. Benieuwd naar de interessante (combinatie-)tarieven? Bel ons voor een geheel vrijblijvende afspraak!