HEERHUGOWAARD - Dit is een artikel afkomstig uit onze krant de update.

Onderhoudsmiddelen die maatschappelijk verantwoord zijn, dus mens, dier- en milieu vriendelijk. Allemaal biologisch afbreekbaar door uniek ontwikkelde producten.


‘We zijn begonnen met niets. We hadden zelfs geen voorraad’ zegt Jan de Cocq van Delwijnen, eigenaar van AGGVO. ‘Inmiddels hebben wij meerdere producten op voorraad, daar ontkom je uiteindelijk niet aan. Het streven is om ieder jaar iets te groeien en wie weet op termijn een soort fysieke winkel of bedrijfspand te openen’ vertelt Jan. Bij hem staat bereikbaarheid voor bedrijven hoog in het vaandel. ‘We willen persoonlijk contact, niet even afleveren en snel weer weg!’.


Jan de Cocq van Delwijnen
Het is die instelling die Jan populair maakt bij zijn klanten. Als Jan gevraagd wordt zichzelf te omschrijven zegt hij: ‘Een gewone jongen die ondanks wat tegenvallers altijd het positieve blijft inzien. Ik ben open en eerlijk en soms hard, maar dat bedoel ik nooit kwaad. Ik kan ultiem genieten van kleine dingen. Maar voor een duidelijker beeld kun je beter vragen aan anderen wat ze van me vinden, ik kan daar verder niet zoveel over zeggen.’

Jan biedt klanten met zijn AGGVO een breed pakket aan van: HACCP hygiëne disposables artikelen (gecertificeerd volgens Europese richtlijnen), vele soorten papierrollen, papierhanddoeken tot zepen, dispensers, toiletartikelen en andere sanitaire producten. Daarnaast ook producten voor persoonlijke bescherming, machines voor verwerking van bloemen en groenten, bindelastiek, folies, verpakkingsproducten voor slagerijen, producten voor reiniging en ontsmetten van machines en werkruimten en ga zo maar door. In totaal levert hij 30.000 producten.


Vroeger was alles beter

‘Afval scheiden doe ik al jaren. Het is alleen zo jammer dat overal waar je iets koopt tegenwoordig zoveel verpakkingsmaterialen om zitten. Vroeger haalde je bij de slager een ons ham en dat lag op een papieren schaaltje met een papieren zakje eromheen. Niet tussen elk plakje ham een stuk plastic. Ook de melk, yoghurt en vla zat gewoon in een fles en niet in een plastic verpakking.

Maar tegenwoordig ook

‘Eigenaar zijn van AGGVO is geweldig’, vertelt Jan trots. ‘Ik spreek veel verschillende soorten mensen. Ik heb veel vrijheden en ik kan mijn eigen dag indelen. Ik blijf altijd op zoek naar producten om bedrijven te helpen. Dat vind ik een heerlijke bezigheid.’

Meer informatie over de producten van AGGVO? Check hun website via: www.aggvo.nl en vergeet ook hun Facebookpagina niet te liken. En staat het gezochte product niet op de webshop, mailen of bellen kan ook en we zoeken samen dat wat je nodig hebt.