DE GOORN - Al 27 jaar lang produceert timmerfabriek Peter Dekker ramen, deuren en kozijnen. ‘Wij leveren continu specialistenwerk met hoogwaardige kwaliteit, diversiteit en hanteren korte levertijden’, zegt directrice Saskia Dekker-Schoenmakers.

Saskia geeft leiding aan een hecht team, bestaande uit 9 vaste personeelsleden. Daarnaast werken wij ook met vaste ZZP-ers zodat wij nog flexibeler zijn en zowel kleine- als grote opdrachten aankunnen.

Men wordt steeds creatiever in het bedenken van zijn- of haar droomhuis. Een schuine wand hier, een muur bestaande uit alleen maar hoge ramen daar, het is zo gek niet te bedenken. Dat betekent dat kozijnen niet alleen ‘recht-toe-recht-aan’ gevraagd worden, maar ook rond, of een vouwdpui of complete schuin kozijn. ‘Wij kunnen dat leveren omdat we veelzijdig zijn en snel mede dankzij onze aangeschafte Conturex. Wij leveren voor nieuwbouw woningen maar ook voor renovatie projecten.

‘In onze spuitinrichting worden alle producten met de hand gespoten. Dit doen wij zodat de optimale kwaliteit gewaarborgd wordt,’ legt Saskia uit.

Meer informatie over Timmerfabriek Peter Dekker? www.timmerfabriekpeterdekker.nl