HEERHUGOWAARD - Groeien in uw aquarium voornamelijk de ergerlijke algen in plaats van de duur gekochte planten, gaan uw vissen eerder dood dan zou moeten en biedt het geheel allesbehalve de aanblik van een levend schilderij?

U zou het graag anders willen, maar weet niet hoe? Voordat u uit arren moede besluit om het aquarium toch maar weg te doen omdat u het strijden tegen de algen moe bent, moet u het onderstaande maar eens lezen:

Hugo Aqua organiseert een aquariumcursus voor bezitters van een zoetwater aquarium.

De lessen vinden plaats op dinsdag 27 augustus, dinsdag 3 september en dinsdag 24 september en deze worden gehouden in wijkcentrum " De Horst" , van Eedenstraat 5 te Heerhugowaard, van 20.00 tot 22.30 uur.

Twee ervaren docenten van Hugo Aqua delen met u hun kennis over alle facetten van onze boeiende hobby, daarbij ondersteund door fotopresentaties.

Na afloop van de cursus bent u tot en met december 2020 lid van Hugo Aqua en (indien gewenst) de overkoepelende aquariumbond NBAT, en profiteert u van alle voordelen die dit lidmaatschap u biedt. Deze cursus is helaas niet geheel gratis, de kosten hiervan kunt u vinden op de website: www.hugo-aqua.nl

Voor de cursisten ligt een uitgebreide brochure klaar die speciaal voor beginnende en minder ervaren aquariumhouders is vervaardigd.

Dit boeiende naslagwerk bevat vele extra tips en trucs om de aquariumhobby nog leuker en gemakkelijker te maken.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de secretaris van Hugo Aqua: 072 5742751, E-mail secretaris@hugo-aqua.nl, of neem eens een kijkje op onze facebook pagina: facebook.com/aquariumvereniging.hugoaqua