Ben jij ook zo gek op het maken van foto’s met je smartphone? Maar ontbreekt het je aan kennis of inspiratie? Doe dan gewoon eens mee met de workshop smartphone fotografie. Fred van Eck geeft je de tools om een mooie foto te maken, handige tips, je leert over de ‘verborgen’ functies en het is nog leuk ook! De smartphone workshop is geschikt voor iPhone en Android toestellen. De workshop bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. En na afloop bekijken we de gemaakte foto’s en bespreken we de resultaten.

Je hebt de keuze uit twee soorten opties; de eerste is de workshop smartphone fotografie op locatie voor iPhone en Android smartphones kost €34,95 per persoon. De tweede is de cursus smartphone fotografie en die kost €29,95 per persoon. Het verschil is dat de cursus binnen wordt gegeven in een leslokaal, terwijl we met de workshop ook nog naar buiten gaan om direct te oefenen. De lesstof is zo goed als gelijk.

Voor dit geld krijg je een waardevolle training in het gebruik van de camerafuncties op de telefoon en hebben die na afloop geen geheimen meer voor jou. Natuurlijk ook met een lekker kopje koffie of thee. Door zijn eigen ervaring als smartphone-fotograaf kan Fred je tips en trucs geven uit de praktijk. Heel veel beter kan het niet worden! Lees verder op zijn website om de mogelijkheden te bekijken.

Want iedereen kan foto’s maken met een smartphone. Dit komt vooral omdat je er geen technische kennis voor nodig hebt. Maar ben je ook echt tevreden over de gemaakte foto’s want het kan echt beter! We behandelen o.a. het belichten, de beste uitsneden bepalen, tips en trucs, handige accessoires en nog veel meer.

Bekijk alle informatie over deze en andere cursussen via de website https://www.workshopsmartphonefotografie.nl/