HEERHUGOWAARD - Verandert de output van jouw productielijn vaak door de wisselende inzet van je medewerkers en bereik je aan het einde van de dag niet altijd je productiedoelen? Overweeg dan de aanschaf van palletbooster met een industrial robot arm van Olmia Robotics. Met zo’n palletbooster gaat het werk sneller en ligt er minder fysieke druk op je personeel, die geen zware producten meer hoeven te tillen.

Wil je meer weten over de palletboosters van Olmia Robotics? Lees dan dit artikel.

Wat zijn de voordelen van een palletbooster?

● Verplaatsbaar met een palletwagen;

● Binnen twee uur inzetbaar;

● Geschikt voor euro-, blok- en cheppallets;

● 24 uur per dag, zeven dagen per week bruikbaar.

Waarom een samenwerking met Olmia Robotics?

Wanneer je kiest voor een cobot-palletbooster van Olmia Robotics, weet je zeker dat je in zee gaat met een team van experts die gespecialiseerd zijn in industriële robots. Deze specialisten zijn net zo flexibel als de cobots zelf en kunnen daardoor op een innovatieve en efficiënte wijze antwoord geven op al jouw automatiseringsvragen. Bovendien staat Olmia Robotics bekend om hun betrouwbaarheid - ze zijn transparant in hun communicatie en komen hun afspraken altijd na. Dit maakt hen een ideale partner als je op zoek bent naar collaboratieve robots.

Andere diensten nodig? Geen probleem

Bij Olmia Robotics kun je terecht voor veel meer dan alleen een industriële robot arm. Bij deze specialist vind je advies, training, onderhoudsmogelijkheden en volledige totaaloplossingen voor jouw logistieke bedrijf. Dus wil je zo snel mogelijk je productielijn automatiseren? Neem dan contact op met Olmia Robotics.