HEERHUGOWAARD - Ondertussen al weer bijna 15 jaar geleden kwam autoliefhebber, monteur en ondernemer, Patrick Marinus tot de conclusie dat er iets miste in de autobranche. Service, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid waren overal ver te zoeken. Met dit gegeven was de basis voor Autoservice Zandhorst gelegd.

Begonnen in een klein pand op industrieterrein de Zandhorst, is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een garage van formaat aan de Celsiusstraat 27-29 in Heerhugowaard. Met 3000m2 verkoopruimte en 1000m2 werkplaats, kan het autobedrijf haar klanten op alle mogelijke manieren ondersteunen en bedienen. Van de vaste klanten die al vanaf dag één terugkomen tot de nieuwe klanten die er dagelijks bijkomen. Autoservice Zandhorst doet precies dat, wat er in de naam vermeld staat: Service verlenen aan de klanten, op het gebied van reparaties, onderhoud en verkoop van gebruikte auto’s.

Door middel van de nieuwste technieken en opleidingen op het gebied van o.a. auto elektronica, airconditioning, versnellingsbakspoelingen en toevoegingen, kunnen wij in het meeste brede zin van het woord, onze diensten aanbieden. Door onze samenwerking met het Autocrew concept van Bosch Automotive, hebben wij de beschikking over de grootste database ter wereld, op het gebied van storingen, problemen en oplossingen van vrijwel elke auto. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het monteren van trekhaken voor elk type auto. Voor u geen verassingen als u de offerte zelf opvraagt op www.trekhaken.nl Autoservice Zandhorst nodigt u uit om, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen in onze showroom en onze werkplaats, zodat u zelf kunt ervaren wat onze vaste klanten al langer ervaren. Het gevoel van een vertrouwde omgeving waar uw auto de aandacht krijgt die hij verdiend. De enthousiaste monteurs van Autoservice Zandhorst helpen u graag verder. Tot snel!

Autoservice Zandhorst | Celsiusstraat 27-29 | 1704 RX Heerhugowaard Tel: 072-5727997 info@autoservicezandhorst.nl