NOORD-HOLLAND - Er staan weer volop creatieve smartphone cursussen en workshops in de planning. Ter land en ter zee, maar nog net niet in de lucht.

Wil jij straks van vakantie terugkomen met mooie foto’s die je hebt gemaakt met jouw smartphone? Maar dat je er ook echt tevreden over bent? Meld je dan aan voor een cursus of workshop die Fred van Eck inmiddels geef op zes locaties in Noord-Holland. Je leert betere foto’s te maken met de smartphone, Apple of Android, de instellingen te beheren, ze goed uit te voeren en we staan uiteraard stil bij de ideale compositie waar je met fotograferen altijd op moet letten. Tussendoor veel direct bruikbare tips en trucs met de verborgen functies.

Smartphone fotografie In de praktijk
De workshops, die dus binnen- en buiten zijn, geef ik bij Hortus Overzee in Den Helder, tijdens Sail 2023, Vlindorado in Waarland en in het Zuiderzeemuseum. Dan ga je direct aan de slag met je smartphone om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Zo leuk om te doen!

Smartphone fotografie Voor bedrijven
Fred heeft de cursussen ook al voor verschillende bedrijven mogen geven als onderdeel van een bedrijfsevent of als training aan medewerkers om betere foto’s te maken voor de diverse afdelingen. Zo kom ik nog eens ergens.

Maar misschien heb jij wel een eigen vriendengroep of familie-uitje waarmee je de cursus wil volgen. Dat is ook mogelijk. Stuur dan een e-mail om iets in te plannen. Kortom, als je eindelijk eens alle functies wil begrijpen die jouw smartphone rijk is, doe dan gewoon eens mee. Een veelgehoorde opmerkingen is “ik wist niet dat er zoveel mogelijk was”.

De cursus of workshops zijn compleet, leerzaam, leuk en gezellig. En na afloop nog een presentje toe namens CeWe. Doe je mee? Meer informatie en aanmelden via www.eckkies.nl