HEERHUGOWAARD - Heerhugowaard heeft dit jaar de 7 e editie mogen beleven van het populaire bevrijdingspop op het Raadhuisplein. Het was een zeer groot succes waarop dan ook veel mensen afkwamen en wat zeker voedingbodem biedt om volgend jaar het evenement wederom te organiseren.

Ook dit jaar kwam het ‘bevrijdingsvuur’ naar het bevrijdingsfestival in Heerhugowaard. Een en ander werd begeleid door diverse legervoertuigen en zijn er diverse monumenten en instellingen aan gedaan om ook daar de vrijheid op een gepaste manier door te geven wat mooi aansloot op het thema dit jaar. Vrijheid geef je door. Daarnaast waren er allerlei activiteiten en een oldtimershow wat tijdens het prachtige weer een gezellige sfeer gaf.

Tijdens het Bevrijdingspop traden diverse artiesten en bands op wat een mengeling van verschillende muzieksoorten gaf wat een leuke afwisseling tot gevolg had. Memphis, Lianne Kenter, Henk Bolink, Maas, Joost de Vries, DJ Bob E en T Rocks traden op en kregen het geheel lekker los!

Zet het nu maar alvast voor volgend jaar in uw agenda: Zondag 5 Mei 2019 Bevrijdingspop!