HEERHUGOWAARD - Als een van de eerste theaters in Nederland heeft Cool kunst en cultuur, het ‘Podium van de Stad’ in Heerhugowaard, haar programma voor het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 bekend gemaakt. Opnieuw een indrukwekkend programma dat het huidige recordjaar moet overtreffen.

Vanaf zaterdag 28 april om 12:00 uur kunnen er kaarten gereserveerd worden voor theaterseizoen 2018-2019, het seizoen waarin Cool haar tienjarig bestaat viert. Het programma is nu al te bekijken op www.coolkunstencultuur.nl.

Grote namen

Arjen Lubach, Thomas Acda, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Henry van Loon (bekend van De Luizenmoeder) en het absurdistische duo Rundfunk; veel bekende cabaretiers zullen komend seizoen het podium van Cool betreden. Ook cabaretdiva Brigitte Kaandorp is voor het eerst in Heerhugowaard te zien. Muziekliefhebbers komen aan hun trekken met veel tributes van o.a. Prince, Queen, Donna Summer, Simon & Garfunkel en ook de 3JS brengen een ode aan hun muzikale helden. Er zijn bovendien een aantal grote musicalproducties op de planken van Cool te zien zoals Expeditie Eiland, Op Hoop van Zegen en Stil in mij met bekende Nederlandse popmuziek.

Speciale series

De serie Nieuwe Lente met ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’, krijgt ook in het nieuwe seizoen een vervolg met vijftien bijzondere, avontuurlijke voorstellingen van veelbelovende theatermakers, allen met een vaste lage toegangsprijs van slechts €14,50. In deze serie o.a. circustheater van Tall Tales Acrobatics en de voorstelling

Arrangementen
Cool Spijs (voorheen Theaterhap) is, net als Cool Hapas, voor velen inmiddels ook vast onderdeel van een theaterbezoek aan Cool geworden. Daarnaast biedt Cool diverse arrangementen voor een complete avond uit zoals het Nagenietarrangement en het Gouden Rij-arrangement, waarbij de gasten van begin tot eind volledig in de watten worden gelegd.

Reserveren

Kaarten voor de voorstellingen in theaterseizoen 2018-2019 kunnen vanaf zaterdag 28 april 12:00 uur gereserveerd worden via www.coolkunstencultuur.nl of via het bestelformulier in de brochure.