HEERHUGOWAARD - Dit is een artikel afkomstig uit onze krant de update.

Auto Service Zandhorst is al 12,5 jaar een begrip in Heerhugowaard. Het is één van de grootste universele garages in de omgeving. De showroom en het buitenterrein hebben een totale oppervlakte van 3000m2 en er zijn gemiddeld zo’n 75 auto’s op voorraad. Als auto service bedrijf levert Auto Service Zandhorst full-service en onderhoud aan de auto volgens de wensen van de klant.

Nieuwe ontwikkelingen

‘Sinds 3 jaar zijn we lid van Bovag. Daarnaast bieden we airco service en versnellingsbakservice voor automaten en DSG automaten. We vinden het belangrijk om mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen en trends in de autowereld. Zo volgen we ook cursussen en scholingen om ons niveau op peil te houden.’ vertelt Patrick Marinus, eigenaar.

Kopje koffie

‘Mocht je op zoek zijn naar een auto? Kom dan gewoon eens vrijblijvend langs en wandel rustig rond in ons wagenpark, we hebben occasions in diverse prijsklassen en de koffie staat altijd klaar!’

Monteurs gezocht

Auto Service Zandhorst is op zoek naar monteurs. Ben jij op zoek naar een baan in een leuk team? Stuur dan je motivatie en cv naar info@autoservicezandhorst.nl t.a.v. de heer P. Marinus.

Auto Service Zandhorst Celciusstraat 27, 1704 RX Heerhugowaard 072-57 279 97