HEERHUGOWAARD - De ‘back-to-school’ periode is weer aangebroken! De kids gaan terug naar school en dit betekent dat er leuke schoolspullen aangeschaft mogen worden. Want of ze nu naar de kleuterschool, basisschool of middelbare school gaan, een goed pakket met back to schoolspullen mag natuurlijk niet ontbreken!

Handige schooltassen

Een schooltas is toch wel de grootste basisbehoefte van ieder kind dat naar school gaat. Hier gaan zware schoolboeken in, een lunchbox, schriften en andere schoolspullen. Voor de kleinste kids zijn er toffe rugzakken van Trixie en The Little Green Bag. Dit zijn kids tassen met een speels printje, waar jouw kleintje gegarandeerd vrolijk van wordt!

Ook voor de grotere kids zijn er veel leuke rugzakken en tassen te vinden. Je kunt gaan voor een waterbestendige rugzak van Fjallraven, zodat alle Nederlandse regenbuien getrotseerd kunnen worden. Maar ook een stoere leren tas van Cowboysbag of een handige rugzak van Cabaia met een extra laptop vak, zijn goede opties.

Bij de keuze voor een schooltas is het vooral belangrijk om te kijken naar bij wat voor model jouw kind het meeste baat heeft. Als de kids op de fiets naar school gaan, is een waterbestendige variant aan te raden. Gaat de laptop vaak mee naar school? Kies dan voor een laptoptas of een tas met een speciaal laptop vak. Daarnaast is het ook fijn als de tas er natuurlijk leuk uitziet en er ruimte is voor al jouw schoolspullen.

Drinkfles

Een goede drinkfles is erg praktisch voor de lange schooldagen en ook nog eens hartstikke duurzaam. Een fijne drinkfles van Nuroo voor de kleintjes scheelt een hoop gedoe met losse pakjes drinken en geknoei. Voor de grote kids is een Dopper ideaal. Deze kun je de gehele dag bijvullen voor voldoende hydratatie en als je gaat voor een thermo variant, blijft de inhoud ook nog eens de gehele dag op temperatuur. Een drinkfles mag daarom echt niet ontbreken in jouw pakket met schoolspullen!

Lunch box

De lunchbox hoort ook zeker thuis in het rijtje van essentiële schoolspullen. Niemand wordt vrolijk van geplette boterhammen of een beurse banaan. Maak gebruik van een toffe lunch box en dit probleem is opgelost! Er zijn meerdere varianten die ook nog eens geïsoleerd zijn, zodat de lunch heerlijk vers blijft. Trixie heeft de leukste lunchboxen voor de kleintjes en voor de grote kids vind je deze onder andere bij het merk Eastpak.

Schrijfwaar en agenda

Ook een agenda en schriften zijn essentieel voor de terugkomst op school. Praktische accessoires voor het maken van planningen, aantekeningen en huiswerk bijvoorbeeld. Leuke schriften en agenda’s vind je bij de merken Wouf of Zusss. Scoor ze in een toffe kleur of print en geef een leuke vrolijke touch aan de set met schoolspullen.