De zomer ligt op de loer en dan zijn slippers en sandalen natuurlijk wel noodzakelijk. Als het warm weer is, dan is er niets fijners om deze open schoenen aan je voeten te hebben. Of je je dag nu doorbrengt op het strand, aan het zwembad of gewoon lekker thuis in je eigen tuin, het is altijd handig om slippers en/of sandalen te hebben. Welke je precies moet hebben, hangt compleet af van wat jij op de planning hebt staan.

Net als sneakers met een dikke zool, zijn ook slippers en sandalen met een vrij dikke zool zoals die van Birkenstock en Teva zeer populair. Ze zijn comfortabel en modieus. Doordat je ze met al je kledingstukken kunt combineren, zijn ze de perfecte toevoeging aan je kledingkast.

Birkenstocks vangen schokken op, zijn waterproof en zijn gemaakt van materiaal dat niet schadelijk is voor je huid. Je kunt de bandjes zo verstellen dat ze precies goed om je voeten zitten. Er is zelfs een speciale versie voor mensen met smalle voeten, de Birkenstock narrow. Zo kun je dus altijd sandalen vinden die bij jouw voeten passen.

Sandalen en slippers hoeven zeker niet saai te zijn. Ze komen in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo heb je sandalen met gespen, glimmende printjes en Havaianas heeft zelfs slippers met een glimmend metallic bandje. Combineer deze slippers of sandalen met een mooie outfit en je bent helemaal klaar voor een fancy diner bij het strand.

Slippers, je schuift je voeten er zo in. Makkelijker dan dit wordt het eigenlijk niet. Zorg wel dat je de juiste maat koopt, het is toch iets minder comfortabel als je voeten aan de voor- of achterkant de grond raken. Ook de bandjes moeten goed om je voet heen zitten, anders ben je je slippers zo kwijt.

Havaianas en Ipanema slippers zijn een must have voor je zomergarderobe. Deze slippers uit Brazilië zijn voor iedereen geschikt en fleuren iedere outfit op. Er zijn genoeg leuke kleuren en printjes in het assortiment te vinden, hierdoor zit er voor iedereen wel iets tussen. Of je nu op vakantie gaat, gewoon lekker in de tuin rond wil lopen of van plan was een watergevecht te houden. Slippers zijn hier allemaal geschikt voor en het voordeel is dat ze binnen no time weer opgedroogd zijn.

Doordat slippers bijna niets wegen, zijn ze ideaal om mee te nemen in je koffer. Ze zijn super plat en dus makkelijk ergens tussen te stoppen. Er is altijd nog wel een gaatje over voor je favoriete paar Havaianas of Ipanema slippers!