HEERHUGOWAARD – Er wordt altijd gezegd dat een hond de beste vriend van de mens is. In veel gezinnen is een hond ook veel meer dan alleen een huisdier. Maar waarom zijn honden eigenlijk nooit op bijzondere plechtigheden zoals bruiloften, als deze trouwe viervoeters zoveel voor ons betekenen? Dat vroeg Kitty Kamerling zich ook af.

Het eerste idee voor Dogs-Too ontstond nadat Kitty een aantal jaar terug op Facebook via een vriendin uit Amerika een bericht tegen kwam waarbij de hond van een bruidspaar de plechtigheid kon bijwonen. Na wat onderzoek te hebben gedaan kwam Kitty erachter dat er in Nederland nog helemaal niets bestond dat honden bij de bruiloft kon betrekken. Zodoende besloot Kitty om het heft in eigen handen te nemen, en ontstond Dogs-Too.

Dogs-Too zorgt ervoor dat de hond van een bruidspaar een huwelijksvoltrekking kan bijwonen. Zo zorgt Dogs-Too van begin tot eind voor de regie rondom de hond. De hond wordt eerst van top tot teen schoon gemaakt zodat ook hij of zij goed voor de dag komt bij deze bijzondere gebeurtenis. Een extra strikje of vlinderdas maakt het uiterlijk van de viervoeter helemaal af! Maar ook wordt de hond van te voren goed uitgelaten.

De rol van de hond kan best verschillen. Sommige echtparen hebben de wens dat de hond de ringen naar het altaar gaat brengen, maar andere hebben de hond graag bij het officiële fotomoment. Zolang de hond het wil, is alles mogelijk.

Maar bruiloften zijn niet de enige plechtigheden waarbij Dogs-Too de viervoeters kan betrekken. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum waarbij u de hond ook aanwezig zou willen hebben of de uitvaart van iemand voor wie een hond veel betekende.

De ambities van Dogs-Too zijn groot. Kitty wil de zaak graag uitbreiden zodat Dogs-Too een begrip wordt.

Kijk voor meer informatie op www.dogs-too.nl of Facebook.