Het voorjaar staat weer voor de deur, en de dagen beginnen te lengen….. Veel mensen krijgen weer zin om op te ruimen, te verbouwen, of de tuin weer klaar te maken voor het komende lenteseizoen.


Wij merken dat de lentekriebels zich aandienen, want de vraag naar containers groeit met de dag. Groeien doet het ook hard in de tuin, en het begin van het voorjaar is snoeitijd, want; Snoeien is bloeien!

Snoei- en tuinafval kunt u gemakkelijk kwijt in een van onze containers.

Maar ook als u zin heeft in een rigoureuze voorjaarsschoonmaak, of overvallen wordt door opruim woede….. Ook dan kan een container voor de deur uitkomst bieden. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een container “Grof Vuil” kiezen. Huisraad wat niet meer bruikbaar is, kunt u in deze containers kwijt.

In onze webshop www.gouwenbergcs.nl vindt u alle verschillende afvalstromen, met duidelijk uitgelegd wat u wel- en niet in de container kwijt kunt.

Door de wendbaarheid van onze portaalwagens kunnen de containers dicht bij uw huis geplaatst worden. Lange wachtrijen bij de gemeentewerf zijn dus niet meer aan de orde!

Wij staan voor service voorop, en staan ervoor dat de container gegarandeerd de volgende dag na bestelling wordt geplaatst.

Toch nog vragen, onze klantenservice is bereikbaar op 0224-745650.

En volg ons ook op onze Social Media voor alle leuke nieuwtjes!

Facebook: Gouwenberg Containerservice | Schagen | Facebook

Instagram: Gouwenberg Container Service (@gouwenbergcs) • Instagram-foto's en -video's

LinkedIn: Gouwenberg Containers B.V. | LinkedIn