HEERHUGOWAARD - Bij kinderdagverblijf Fun4kids is het weer feest! Dinsdagmiddag 8 mei organiseerden zij een high tea. Omdat het bijna moederdag is, vonden zij het wel een heel leuk idee om alle moeders een keer extra in het zonnetje te zetten! Ze werden compleet in de watten gelegd. Wat een feest!

Een aantal weken geleden werden alle moeders verrast met een uitnodiging; Fun4kids heeft een leuke verrassing voor hen in petto! Daarna konden de voorbereidingen beginnen. De kinderen maakten armbandjes en kettinkjes en gingen op de foto. We bedachten met zijn allen wat er allemaal voor lekkers voor de high tea moest komen; thee, aardbeien, wraps, soesjes en nog heel veel meer. Ook bedachten we met elkaar spelletjes; samen op de foto, fotolijstjes versieren en het aantal spekjes raden.

Voor de high tea hadden de leidsters het buiten versierd. Ze betrekken de kinderen hier ook zoveel mogelijk in. De tafel van een kleed voorzien, ballonnen en slingers aangeven. Vestigingsmanager Petra heette iedereen welkom op deze surpriseparty. Wat is het leuk om de moeders die ons het vertrouwen geven er voor hun kinderen te zijn wanneer zij werken eens extra te verwennen!

Het werd een fantastische middag voor alle moeders.