HEERHUGOWAARD - In Hoogkarspel bevindt zich het pand van Harder Natuursteen. Hun motto luidt: ‘Wij zijn volstrekt helder over wat klanten van ons mogen verwachten’’.


Harder Natuursteen bestaat uit de oprichters Jan en Lida Harder en twee van hun drie kinderen; Jando en Ketie. Samen met nog 15 personeelsleden. Harder Natuursteen is een hecht familiebedrijf te noemen. ‘We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen met onze producten en behandeling,’ zegt Ketie, één van de kinderen van Jan en Lida.

Harder Natuursteen verzorgt natuursteen in- en om het huis. Levert prachtige keukenbladen, of dat nu glimmend of mat is. Verzorgt grafmonumenten en urnen en renoveert met het gebruik van natuursteen.

Een natuurlijk proces
De waterurn biedt een nieuwe mogelijkheid om het verlies van een dierbare een plaats te geven in je leven. Het uitstrooien van as, of het in de grond laten zakken van een kist, is abrupt. Terwijl het proces van de waterurn geleidelijk gaat. De urn kan geplaatst worden op een gewenste plaats, waarna de urn het as met behulp van regenwater geleidelijk aan de aarde toevertrouwt. Alle waterurnen worden met de hand gemaakt.

Meer informatie over de diensten en producten van Harder Natuursteen?
Kijk op: www.harderhoogkarspel.nl