HEERHUGOWAARD - Met de nieuwe maatregelen die zijn ingegaan is het helaas weer beter om meer thuis te werken. Het is dan, omdat we onze collega’s een stuk minder zien, een leuk idee om ze als werkgever te verrassen met een leuk geschenk. Ben je op zoek naar inspiratie op dit gebied? In dit artikel lees je een aantal voorbeelden van relatiegeschenken die je goed kunt gebruiken om ook je personeel mee te verrassen.


Cadeau op de deurmat

In tijden dat waarin we onze collega’s minder zien is het leuk om ze thuis te verrassen met een geschenk. Je kunt hiervoor speciale brievenbuscadeaus aanschaffen. Dit zijn leuke giftsets die door de brievenbus passen. Je hoeft alleen maar een thema te kiezen; zo heb je brievenbuscadeaus met een thuiswerk-, barbecue- of sportthema.


Dopper met naam

Drinkflesjes zijn altijd handig, ook als je thuis aan het werk bent. Daarom kan het leuk zijn om voor je werknemers Doppers met logo te laten bedrukken, dit kan je doen via https://www.maxilia.nl/waterflesjes-bedrukken/dopper-flessen-bedrukken/. Een Dopper is de duurzame drinkfles van gerecycled materiaal en dus een verantwoorde manier wanneer het gaat om relatiegeschenken van Maxilia. Het is ook een leuk idee om de Doppers te voorzien van de naam van de werknemer aan wie je het wil geven. Een gepersonaliseerde drinkfles staat altijd goed op je thuiswerkbureau!


Pen en papier

Steun je personeel bij het thuiswerken door ze te voorzien van materiaal dat ze kunnen gebruiken tijdens het werken. Je kunt dan notitieblokken en pennen bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf erop en deze uitdelen aan je werknemers. Het is dan slim om een flinke oplage te bestellen zodat je ze ook op kantoor kunt uitdelen wanneer de maatregelen het toelaten om weer op kantoor te werken.


Vrije tijd

Je kunt ook je werknemers verrassen met iets wat ze in hun vrije tijd kunnen gebruiken, zoals een spel of iets om te sporten. Denk dan aan bedrukte puzzels of een jenga-spel. Ook zou je kunnen gaan voor tennis- of voetballen met het logo van je bedrijf erop. Een bidon bedrukken met logo of bedrijfsnaam behoort dan ook nog tot de mogelijkheden; altijd handig voor bij het sporten in de vrije tijd.


Gadgets bij het thuiswerken

Maak het thuiswerken van je werknemers aangenamer door ze te voorzien van gepersonaliseerde gadgets die handig zijn bij het thuiswerken. Je kunt dan denken aan muismatten, USB-sticks of powerbanks met het bedrijfslogo erop. Passen gadgets niet zo bij jouw bedrijf? Dan kun je ook kiezen voor gepersonaliseerde koffiemokken voor op de bureaus bij je werknemers thuis!