HEERHUGOWAARD - Ben je op zoek naar de perfecte vacature in de branche van de techniek? De bevlogen intercedenten van BaanBereik - het beste uitzendbureau van Noord-Holland - staan voor je klaar! Vanaf de vestigingen in Heerhugowaard en Zwaag doen zij hun uiterste best om jou te helpen bij het vinden van de techniek-vacature die naadloos aansluit op jouw wensen. Op die manier wordt je baan méér dan alleen werk. De intercedenten leren je graag zo goed mogelijk kennen. Staat de juiste vacature waar jij naar op zoek bent op dit moment niet in het aanbod? Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zodra in kaart is gebracht waar je naar op zoek bent en wat je drijft, lukt het gegarandeerd om onder de technische vacatures in Alkmaar, Hoorn en andere plaatsen in Noord-Holland de perfecte baan voor je te vinden.

Een interessante technische vacature voor iedereen

Maar weinig branches zijn zo veelzijdig als de techniek. Dat betekent dat er voor iedereen die technisch is aangelegd een interessante technische vacature is te vinden. BaanBereik biedt als full service uitzendorganisatie passende vacatures voor elk niveau. Ben jij een doorgewinterde technicus of sta je aan het begin van je loopbaan? Er zijn altijd gevarieerde techniek-vacatures die aansluiten op jouw ervaringsniveau, zoals de:

• Vacature allround technisch medewerker;
• Vacature technisch projectmedewerker;
• Vacature technisch tekenaar;
• Vacature elektromonteur;
• Vacature werkvoorbereider in de bouw;
• Vacature montagemedewerker.

Altijd de juiste technische baan binnen bereik


De medewerkers van BaanBereik kennen niet alleen hun opdrachtgevers van haver tot gort, maar willen ook jou als werkzoekende graag leren kennen. De intercedenten hebben de missie om je aan een functie te helpen die goed bij je past. Zij geloven dat een prettige samenwerking en een persoonlijke aanpak hen in staat stelt om de juiste kandidaten met bedrijven te matchen. In de werkwijze staan de kernwaarden resultaatgericht, persoonlijk en plezier dan ook voorop. Ben jij ook toe aan de volgende stap in je carrière? Zet die dan samen met BaanBereik en kom langs voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom op een van de vestigingen in Heerhugowaard of Zwaag. Wil je afspreken met de intercedenten in Heerhugowaard? Die zijn onlangs verhuisd naar een dynamische nieuwe bedrijfslocatie aan Flemingstraat 36. Je bent er van harte welkom en de koffie staat klaar!

Maak werk van je nieuwe uitdaging


Naast een vacature in de techniek vind je bij BaanBereik ook volop functies binnen andere branches zoals de bouw, logistiek en logistiek. Ook vind je er altijd een boeiende vacature in de installatietechniek, elektrotechniek, werkvoorbereiding en ICT. Wanneer maak jij werk van je nieuwe uitdaging?