In Heerhugowaard vind je bij Kerstboom Thuisbezorgd precies wat je zoekt: topkwaliteit kerstbomen die meteen voor die warme kerstsfeer zorgen in jouw huis of op kantoor.


De feestdagen kunnen behoorlijk druk zijn, dat weten wij maar al te goed. Daarom nemen wij het gedoe van het slepen met je kerstboom uit handen. Ons toegewijde team bezorgt jouw boom helemaal gratis, op de dag die jou het beste uitkomt, pal voor je deur.

En we gaan nog een stapje verder. We hebben complete versierpakketten, inclusief een heleboel kerstballen in alle kleuren van de regenboog en prachtige kerstverlichting voor binnen én buiten.

Heb je nog geen geschikte kerstboomstandaard? Geen probleem! Kerstboom Thuisbezorgd regelt voor elke boom de perfecte kerstboomvoet, helemaal afgestemd op de lengte van je boom. Bovendien hebben al onze kerstbomen standaard een boorgat voor de Easyfix standaard. Zo staat jouw kerstboom binnen no-time stevig en recht, helemaal zonder extra kosten.

Kerstboom Thuisbezorgd, waar jouw feestdagen zorgeloos en in stijl beginnen. De mooiste bomen in Heerhugowaard, helemaal gratis bezorgd, met alles wat je nodig hebt om jouw kerstviering onvergetelijk te maken.

https://kerstboomthuisbezorgd.nl