HEERHUGOWAARD - Als je op het internet opzoekt hoe je van rioolvliegjes afkomt, vind je vooral een hoop onzin. Al die “informatie” komt heel verwarrend over. Wat werkt nou wel en wat werkt er niet? En hoe weet je wat je moet geloven? Geen zorgen, want bij het Heerhugowaards Dagblad werden we net zo geïrriteerd van al dat conflicterende advies als jij. Daarom hebben we bij ontstoppingsbedrijf Michel Doorn nagevraagd wat er nou echt waar is. In dit artikel lees je onze bevindingen.

Waarom komen rioolvliegjes eigenlijk je huis binnen?

Latrinevliegjes - in de volksmond bekend als rioolvliegjes - zijn kleine zwarte motjes die in vochtige omgevingen voorkomen. Heb je rioolvliegjes in je badkamer (of keuken), dan is dit een teken van overmatig vocht. Meestal betekent dit dat je een rioolprobleem hebt. Denk hierbij aan:

● Verstopte pijpen, oftewel vuilophopingen in je afvoer waar rioolvliegjes eitjes in leggen;

● Kapotte riolen en lekkages;

● Vieze afvoeren;

● Volle of niet-werkende septic tanks.

Rioolvliegjes bij je doucheputje

Voor rioolvliegjes is je badkamer veruit de meest aantrekkelijke plek in huis - al kunnen ze ook in je kelder of keuken gedijen. Dit komt omdat je hier verreweg de meeste afvoeren vindt en dus het hoogste risico op een verstopping of lekkage loopt. Wil je de afvoer van je wasbak of je doucheputje ontstoppen? Dan vind je op het blog van Michel Doorn handige tips. En lukt het je zelf niet? Dan is het aan te raden om Michel Doorn zelf in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van Michel Doorn?

Begrijp ons niet verkeerd, het is hoe dan ook goed om een professionele ontstopper in te huren. Maar na ons gesprek met de medewerkers van Michel Doorn, zijn wij overtuigd van hun professionaliteit. Michel Doorn is 24/7 bereikbaar voor al je rioolproblemen, hebben geen voorrijkosten, bieden een efficiënte, veilig en vooral schone service en hebben een servicegebied dat heel Noord-Holland omvat.

Redder bij hoge nood: Michel Doorn!

Michel Doorn is in verschillende gemeentes erg populair. Zo is het bedrijf op dit moment bezig met het inspecteren en reinigen van de rioolbuizen in de gemeente Hoorn. Het is niet gek dat de gemeente de rioolservice van Michel Doorn inzet: het bedrijf heeft ruim dertig jaar ervaring en staat bekend om zijn expertise in rioolbeheer.

Dus ben je op zoek naar een hoogwaardige, veelzijdige en vooral betrouwbare service? Neem dan contact op met de rioolonstoppers van Michel Doorn.