HEERHUGOWAARD - De feestdagen staan voor de deur en je moet nog een hoop doen. Maak je geen zorgen. Lees snel verder want dit artikel geeft je advies over hoe je snel startklaar kan zijn voor de feestdagen.

Laat een leuke muts bedrukken
Ontwerp een leuke muts voor je personeel voor tijdens de feestdagen. Maak een leuk en origineel ontwerp met eigen logo en laat je muts bedrukken. Zodra je mutsen geleverd zijn kan je personeel deze dragen met de feestdagen. Door de leuke mutsen kom je al snel in de kerststemming en zijn je gasten geneigd om net wat meer uit te geven.

Laat nieuwe menukaarten drukken
Laat een speciale editie ontwerpen voor de feestdagen. Voor de feestdagen heb je natuurlijk een speciaal menu nodig om op te vallen. Bij een chique menu hoort ook een chique menukaart. Pak dus goed uit met de feestdagen en ontwerp een mooie kaart en verwen je gasten met een chique kaart. Menukaarten drukken kan op diverse formaten en met keuze uit vele papiersoorten.

Ontwerp nieuwe bierviltjes
Laat speciaal voor de feestdagen een special edition ontwerpen voor je bierviltjes. Met een special edition met de feestdagen kan jij met je restaurant op een leuke manier onderscheidend zijn met je drukwerk. Bierviltjes lijken misschien onbelangrijk maar zijn hard nodig. Met de feestdagen wordt er standaard meer drank verkocht dus heb je ook meer bierviltjes nodig. Dus doordat je meer bierviltjes neerlegt dan gebruikelijk kan je via deze subtiele maar leuke manier je restaurant promoten.

Geef je keukenpersoneel foute kerst schorten
In plaats van foute kersttruien draagt je keukenpersoneel foute kerst schorten. Foute kerst schorten ontwerpen is een leuk alternatief voor de foute kersttrui. De foute schorten kan je de hele decembermaand gebruiken als alternatieve werkkleding en is leuk voor je personeel.

Maak speciale kersteditie mokken
Om je echt goed te onderscheiden als restaurant kan je speciaal voor de feestdagen speciale mokken maken om bijvoorbeeld koffie of thee in te serveren. De speciale mokken zijn leuk en geven extra sfeer in je restaurant. De extra sfeer en de leuke mokken zorgen voor een beetje extra promotie voor je restaurant die je nodig hebt om de rustige januari maand door te komen.

Koop nieuwe servetten in
Je zal met kerst waarschijnlijk helemaal vol zitten. Laat voor de zekerheid extra servetten bedrukken voor je restaurant zodat je gasten niet zonder komen te zitten.

Zo zijn er verschillende soorten drukwerk om in te zetten voor je restaurant. Drukwerk inzetten is erg belangrijk voor een restaurant om te kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrent.