HEERHUGOWAARD - Nederland Leest gaat dit jaar over voeding. Tijdens Nederland Leest van 1 t/m 30 november, worden interessante lezingen en bijeenkomsten georganiseerd met als thema voeding. Kom naar de bibliotheek, bezoek een activiteit of word lid en je krijgt het boek Je bent wat je leest cadeau. Een heerlijk geschenk vol sappige verhalen.


Berentheevisite

Kom op visite in de bibliotheek in Heerhugowaard De Noord en neem je beer of knuffel mee. Samen met je beer luister je naar een berenverhaal. Daarna drinken we thee met z’n allen. Beren zijn dol op lekker eten en drinken dus het wordt beregezellig Je bent van harte uitgenodigd op woensdag 7 november van 15.00 tot 16.00 uur. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar met hun knuffel en ouder of verzorger. Toegang is gratis maar aanmelden is gewenst.

Sport en voeding
Op vrijdagavond 9 november verzorgt Marion Visser een presentatie over sport en voeding. Zij doet dit samen met een jeugdlid van triatlonvereniging DTC uit Heerhugowaard. Ze geven ons ook uitleg over duathlon en triathlon. De presentatie is in de bibliotheek in Heerhugowaard en start om 19.45 uur. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst.

Wijn uit de polder
In Heerhugowaard, tussen de molens en de koeien, ligt de wijngaard van de familie Zwirs. Hier worden van verschillende druivensoorten 3 mooie wijnen gemaakt. Atze en Sanne Zwirs verzorgen op donderdagavond 15 november een lezing over hun succesvolle bedrijf. Je bent van harte welkom in de bibliotheek in Heerhugowaard van 20.00 tot 22.00 uur. Na de lezing is er een kleine wijnproeverij. De toegang is € 6,- voor bibliotheekleden € 5-.

Reserveren
Het complete overzicht met locaties, activiteiten, data, tijden en toegangsprijzen vind je op www.bibliotheekkennemerwaard.nl. In jouw bibliotheek ligt ook een uitgebreide folder met het complete programma. Reserveren voor activiteiten kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in één van onze vestigingen. Je kunt alleen per pin betalen.