OUDKARSPEL - De wereld is tot stilstand gekomen door het Coronavirus. Inmiddels is wel duidelijk welke gevolgen dit heeft voor de gezondheid van de wereldbevolking.

Alle ontwikkelingen rondom dit virus raken iedereen in onze samenleving.Tegen verdere verspreiding van het Coronavirus zijn in de hele wereld strenge maatregelen genomen.Het bestuur van de NHHT heeft het onvermijdelijke besluit moeten nemen. De NHHT welke tijdens het Paasweekend van 10 t/m 12 april zou worden georganiseerd is afgelast.

De impact van alle genomen maatregelen tegen verdere verspreiding van het Coronavirus maken het onmogelijk een Internationaal evenement te organiseren. In Nederland is het advies om tot 6 april geen sportevenementen te organiseren.

De komende periode is echter zoveel onzeker dat wij het verstandig vinden nu reeds de duidelijkheid te geven naar alle betrokkenen dat NHHT 2020 is afgelast.Dit is voor een ieder heel teleurstellend. De organisatie en alle vrijwilligers waren al lang in voorbereiding om er ook dit jaar weer een succesvol evenement van te maken.

De NHHT wilt de vrijwilligers, officials, het bedrijfsleven, de leveranciers en verder iedereen hartelijk danken voor de toezegging om ze dit jaar weer te willen helpen en ondersteunen. Ook deelnemers bedankt voor de aankondiging om naar Oudkarspel te komen. Er zou een mooi startveld zijn geweest.

Echter nu en in de komende weken is de allereerste zorg het beperken van de verspreiding van het Coronavirus en het verzorgen van diegenen die dat nodig hebben. Gezondheid heeft nu prioriteit.