HEERHUGOWAARD - Op 16 maart doet viva zorggroep mee aan de week van Zorg en Welzijn. Vier locaties zijn open die zaterdag. In Heerhugowaard is dat Forum II, in Heiloo De Loet, in Beverwijk ViVa! Elsanta en in Limmen De Cameren.

Op deze dag kunt u een kijkje nemen in de wereld van ViVa!’s wonen, welzijn, zorg en werken en krijgt u de gelegenheid om de ontwikkelingen van dichtbij te zien en meer te weten te komen.

Het doel is de veelzijdigheid van Zorg en Welzijn te tonen, de nieuwe ontwikkelingen en vooral de mensen die er werken in de schijnwerpers te zetten. Iedereen is van harte welkom tijdens deze week bij alle aangemelde zorg- en welzijnslocaties.

In de vier locaties van ViVa! Zorggroep is aandacht voor de activiteiten die voor bewoners en omwonenden georganiseerd worden, het restaurant, het wonen en de zorgverlening.

Bezoekers krijgen wat lekkers van het restaurant, gratis. In deze restaurants kan trouwens elke dag genoten worden van een kopje koffie, een gezonde lunch of een heerlijk diner. Wijkbewoners of bezoekers zijn hier, naast onze bewoners, ook van harte welkom.

Alle deelnemende locaties bieden verschillende activiteiten aan. Reden om alle locaties eens te bezoeken!

Welke locaties zijn open?
Vier locaties zijn open die zaterdag. Forum II in Heerhugowaard, De Loet in Heiloo, ViVa! Elsanta in Beverwijk en De Cameren in Limmen. Kortom; informatie, activiteiten en gezelligheid op zaterdag 16 maart. Elke locatie heeft haar eigen openingstijden. Kijk op www.vivazorggroep.nl voor meer informatie.

ViVa! Zorggroep (3500 medewerkers, 1600 vrijwilligers) biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Toegespitst op ieders vraag en situatie, 7 x 24 uur. ViVa! Zorggroep levert haar diensten aan 6000 cliënten in de regio’s Zuid-, Midden- en Noord Kennemerland, West-Friesland en Zaanstreek/Waterland.