Maak kennis met lokale producten
Deze week: de Jeelink Borrelbox


Een menu, een doos en lokaal aangesloten partners; meer ingrediënten zijn er niet nodig. De wekelijkse Jeelink Box is een feit. Bestel nu wekelijks een nieuwe box met producten van lokale ondernemers en telers. Steun hen en verras jezelf!

Deze week: de Jeelink Borrelbox.Deze nieuwe tijd en het besef dat geld niet boven plezier gaat, geeft frisse zin. Vanuit de kracht van samenwerken ziet de Jeelink Box het leven.

Wat is de Jeelink Box?
De Jeelink box in geen fancy doos, kist of tas, maar een doos waarin etenswaren worden geleverd bij Buitenlui partner Jumbo Monique. Een stevige doos die anders richting het oud papier zou gaan, maar nu een tweede leven krijgt. In deze box vind je allerlei producten van lokale leveranciers. Na het uitpakken van de Jeelink box gebruik je deze voor je eigen oud papier, het opslaan van spullen of voor het bouwen van hutten voor de kinderen.

Elke week kun je een nieuwe box bestellen met wisselende producten. Af te halen in Wognum of laten bezorgen. Elke week maak je kennis met producten van onze aangesloten leveranciers, food en non-food. Met daarbij een menu-idee om de thuiskok in jou te doen ontwaken. Zit er iets tussen wat je zelf niet blieft? Geef het cadeau aan die juf, je lieve vrienden of de buurvrouw.

Zo ligt een wereld met aandacht voor je buren, de aarde en jezelf binnen handbereik. Denken in mogelijkheden, kansen maar vooral samen. Doe je mee? Bestellen kan via www.jeelink.nl of www.sportcafe19.nl.

Deze week: Jeelink borrelbox
· Fles Zwirs witte wijn
· Zakje vers gebrande noten
· Biologische komkommer
· Biologische bleekselderij
· Cranberry dip
· 2 personen rundereye carpaccio
· 100 gr. gerookte schapenkaas
· Bakje knoflook garnalen
· Bakje kaasdip

Bestel de borrelbox twv € 49,00 voor maar € 29,95. Levering vrijdag 24 april