HEERHUGOWAARD - Afgelopen voorjaar heeft SaniWaard Sanitair en Tegels haar deuren voor het eerst geopend aan de J.J.P. Oudweg 1 te Heerhugowaard. Saniwaard is gespecialiseerd op het gebied van sanitair en tegels en eigenaar Artak Hakopov heeft met zijn team zijn draai inmiddels gevonden op bedrijventerrein Beveland.


Dit ondanks de concurrentie van andere (grote) zaken in de nabijheid op hetzelfde vakgebied: 'Wij kijken vooral naar waar wij zelf goed in zijn, en onze specialisatie ligt bij de montage, renovatie en onderhoud van met name badkamers. Vanaf het moment dat wij open zijn gegaan zijn wij direct de hele zomer productief aan de gang gegaan. Wij hebben louter kwaliteitsproducten van middenklasse-niveau en door goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij direct actie ondernemen. Zo kunnen wij de beloften van binnen vier weken een complete nieuwe badkamer ook echt waarmaken.'

Hakopov is zichtbaar trots op hetgeen is neergezet in de eerste maanden na de opening en met recht want de showroom staat vol met tal van prachtige kwaliteitsproducten op het gebied van sanitair en tegels. Van badkamermeubels tot jaloezieën en van complete toiletten en douchecabines tot diverse vloer- en wandtegels.

'Kwaliteit is onze belangrijkste pijler, maar ook snel en efficiënt werken met ons vaste team van vakmensen. Mede door goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij die snelheid garanderen. Juist daardoor gaat de mond-op-mond reclame snel en weten steeds meer mensen ons te vinden'.

De eigenaar heeft een ruime ervaring in de montage van sanitair en tegels als zzp-er, maar vond het dit jaar dus tijd voor een nieuwe uitdaging. 'We hadden al langer iets op het oog tot dit pand op ons pad kwam en toen hebben we doorgepakt. De focus lag zeker in het begin op badkamers, sanitair en tegels, maar nu leveren wij ook diverse raamdecoraties op maat en binnen twee weken.'

Ook rondom de feestdagen is Saniwaard geopend en heeft tal van mooie aanbiedingen.

Benieuwd geworden? Bezoek dan eens de mooie sanitair showroom aan de J.J.P Oudweg 1 te Heerhugowaard.

'Bij Saniwaard zijn we gepassioneerd om uw badkamerwensen werkelijkheid te maken. We begrijpen dat uw badkamer het hart van uw huis is, en daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment van topkwaliteit producten, maar ook een service die ongeëvenaard is'.

• Eén aanspreekpunt: Uw project in handen van één specialist
• Geen verrassingen: Geen onverwachte uitgaven, duidelijke prijsstelling
• Snel en betrouwbaar: Al onze producten direct uit voorraad leverbaar
• Stijlvol combineren: Coördineer kleuren en stijlen
• Vrijblijvend advies & offerte: Bespreek uw ideeën met ons toegewijde team

Stap binnen bij Saniwaard en ontdek een wereld van comfort en stijl. Van eigentijdse badkamermeubels tot designkranen, onze showroom biedt de nieuwste trends en tijdloze klassiekers. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professioneel interieuradvies, snelle levering en totale badkamerrenovatie. Kom langs en profiteer van onze kerstdeals!

Dit artikel is eerder gepubliceerd in onze winter-editie van Update