HEERHUGOWAARD - SkiRun is inmiddels de meest uitgebreide skischool van de kop van Noord-Holland, met een indoorrollerbaan, een vaste kinderhelling, een onderhoudswerkplaats en mogelijkheden tot het huren van skimateriaal voor uw wintersportvakantie!

Op onze indoorrollerbaan krijgt u les op een zogenoemde “eindeloze” piste, voorzien van een kunststof toplaag met goede sneeuweigenschappen. Doordat de “piste” onder u door beweegt kunt u eindeloos afdalen en meters trainen. De leraar bevindt zich voortdurend enkele meters van u vandaan, zodat hij elke beweging van u kan volgen en indien nodig kan corrigeren. U kunt ook uw eigen bewegingen volgen in de spiegel. Wij creëren hiermee de meest ideale lessituatie. Kortom: een “eindeloze” wintersportvoorbereiding voor iedereen

Naast onze indoor rollerbaan hebben wij sinds deze zomer een vaste kinderskihelling! Deze is gericht op het aanleren van de eerste beginselen van het skiën en snowboarden aan kinderen. Tijdens deze lessen maken de kinderen kennis met het materiaal en de methodiek. Denkt u aan de eerste stappen zoals remmen, glijden, opstaan, vallen en een beginnende bocht. Maar uiteraard zal het plezier voorop staan! Door deze kinderhelling kunnen we nu ook de allerkleinste skiërs onder ons van 3,5 jaar al een beetje laten weten aan het skiën door onze peuterlessen.

Bij SkiRun kunt u ook terecht voor het onderhouden van uw materiaal. Want naast het hebben van een juiste techniek, is de kwaliteit en de staat van uw materiaal ook heel belangrijk. In onze eigen werkplaats wordt al uw materiaal professioneel en snel in orde gemaakt. Wij bieden diverse onderhoudsmogelijkheden aan die aansluiten bij uw wensen. Machinaal of handmatig.

Indien u geen eigen materiaal heeft, kunt u vanaf komende winter ook uw materiaal bij ons huren. Wij verhuren skimateriaal voor kinderen en volwassenen. Voor beginners, licht gevorderden en gevorderde skiërs. Wat kunt u van ons verwachten bij onze verhuurafdeling?

• Scherpe prijs
• Nieuwe topski’s van het merk Elan en Turner
• Perfect geslepen en gewaxt voor optimale grip en draaigemak
• Inclusief schoenen, stokken, helm, skihoes en/of skischoentas