Wil jij de fijne kneepjes leren van smartphonefotografie? Ontvang waardevolle inzichten tijdens de cursussen van Fred van Eck, die vaak de vraag krijgt: "Hoe maak je de beste foto's met je smartphone?" Het antwoord ligt in het investeren van tijd en energie, het vinden van de juiste beeldhoek en belichting, en het ontwikkelen van oog voor detail.


"Kennis van het gereedschap stimuleert de creativiteit." Deze uitspraak deel ik al jaren tijdens mijn smartphonefotografiecursussen. Begrijp je de mogelijkheden van je smartphone? Ontdek hoe je belichting handmatig aanpast en ontgrendel daarmee de sleutel tot betere resultaten. Fotografie is niet enkel een druk op de knop; het is een kunst die je kunt ontwikkelen door veel te oefenen.

Jouw smartphone kan meer dan je denkt!

Ontdek waarom belichting cruciaal is bij smartphonefotografie. Leer hoe je verschillende belichtingsscenario's aanpakt, van zonnige omgevingen tot theaterfoto's. Scherpte is een andere essentiële factor. Ontdek trucs die je foto's haarscherp maken, een onderwerp dat vaak wordt onderschat maar een wereld van verschil maakt in de uiteindelijke kwaliteit.

Benieuwd wie de beste smartphonefotografiecursus geeft? Mijn positieve cursistenreacties spreken voor zich. Ontdek de passie en kennisoverdracht tijdens mijn cursussen. Ik ben geen zelfbenoemde 'beste', maar deel graag mijn enthousiasme en ervaring als fervent smartphonefotograaf. Leer hoe je jouw smartphone als creatief gereedschap kunt gebruiken.

Als bonus krijgen alle deelnemers geheel gratis 50 fotoafdrukken cadeau van je eigen smartphone foto’s!

Smartphone fotografiecursussen in Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Hoogkarspel en Den Helder

Heb je vragen of wil je meer ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen of meld je aan voor een cursus of workshop. Deze organiseer ik op veel plekken in Nederland. De datums staan op mijn website. Natuurlijk ook op alle bekende socials. Zoek dan even naar Eckkies. Ik deel daar ook nog meer kennis en inspiratie! Bekijk alle informatie en datums via https://eckkies.nl/smartphone-fotografie/