NEDERLAND - Tijden veranderen, eetgewoonten ook. Het patroon van drie vaste maaltijden per dag is voor veel mensen niet meer de standaard. Er worden veel vaker kleine maaltijden genuttigd op wisselende tijdstippen. Dat nieuwe eetpatroon sluit goed aan bij de gevarieerde levenswijze. Met de nieuwe Really big deals speelt Subway enthousiast in op die foodtrend. Zo eet elke gast bij Subway lekker voor een lage prijs.

In februari introduceerde Subway vier nieuwe producten: Hash Browns, Chicken Triangles, Donut Dots en een Side Salad. Het is niet zomaar een uitbreiding van het assortiment. Naast de ruime selectie aan Subs, salades en wraps, voegt de restaurantketen met de Really big deals een compleet nieuw onderdeel toe aan het aanbod: allerlei lekkere snacks, voordelig en perfect passend bij de laatste foodtrends.

Really big deals voor iedereen
De Hash Browns zijn gemaakt van aardappel met een knapperige buitenkant, ze worden per vier stuks geserveerd met een dip naar keuze. Dat geldt ook voor de Chicken Triangles: heerlijke driehoekjes kip uit de oven, met een krokante korst. De nieuwe snacks gaan goed samen met de Sweet Chili saus of de Chipotle South West. De Side Salad is een verse snack met sla, tomaten en komkommer. Voor gasten die zin hebben in een zoete snack zijn er de Donut Dots: onweerstaanbare donuts met een laagje melk- of witte chocolade. Met de Really big deals zit de gast altijd goed.

Elk moment van de dag

‘Clockless eating’, zo wordt het nieuwe, flexibele eetpatroon ook wel genoemd. Het tijdstip van de maaltijden wordt, met andere woorden, niet meer gedicteerd door de klok. Eten gebeurt als het lichaam daar behoefte aan heeft, en omdat de maaltijden kleiner zijn kan dit ook heel gemakkelijk tussendoor. Precies op die ontwikkeling speelt Subway in met de Really big deals. Kleine lekkere snacks, voor een lage prijs, op elk moment van de dag.