HEERHUGOWAARD – Het Taoïstisch Gezondheidsinstituut heeft zijn praktijk in Den Bosch verruild voor een praktijk in Heerhugowaard.

Wouters is blij met de verhuizing naar Heerhugowaard. In het bijzonder met het Centrum Baai waar hij nu zijn praktijk heeft: “Het is hier veel rustiger dan in mijn pand in Den Bosch. Wouters is per 1 november 2017 gaan samenwonen in Vlijmen. De relatie is halverwege 2018 geëindigd en toen was er geen reden meer om in Brabant te blijven. De beslissing om terug te keren was snel genomen. Een woonruimte vinden was wel een uitdaging.

Behandeling
“Mijn cliënten nemen bij binnenkomst direct plaats op de behandeltafel om hun wervels en zenuwbanen vrij te maken. Vervolgens gaan ze in de stoel om hun hun schouders en nek los te maken. Het corrigeren van lichaamshoudingen is essentieel, want bij psychische klachten, spanning of stress gaan mensen namelijk letterlijk gebukt onder hun problemen. Om echt tot het onderbewustzijn door te dringen, moeten lichamelijke blokkades eerst opgeheven worden en spieren zich ontspannen. Anders dring je niet door tot iemand zijn geest en dan is de behandeling bij voorbaat gedoemd te mislukken”, aldus Wouters.

Levensprocessen
Gerard Wouters geeft zijn cliënten inzicht in hun levensprocessen en daarmee een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken. Door die processen te begrijpen, ontstaat een andere levenshouding, een verandering in het gedragspatroon. “Mensen gaan ‘anders’ reageren en dingen op een nieuwe manier benaderen. Zo genezen alle psychische en lichamelijke klachten en worden nieuwe aandoeningen voorkomen.”

Het Taoïstisch Gezondheidsinstituut is gevestigd aan de Deimoslaan 5 in Heerhugowaard. Voor meer informatie: www.taoistisch.nl.