HEERHUGOWAARD - The Royal Moscow Ballet toert elk jaar met minimaal 50 klassieke en hedendaagse optredens door heel Europa. Zo ook dit jaar met Shakespeares beroemde verhaal Romeo & Juliet. Hiermee gaan ze heel Nederland door en komen ook naar Heerhugowaard! Geniet zondag 29 maart van het hartstochtelijke verhaal over een onmogelijke liefde, gepaard met prachtige muziek en beeldige ballerina’s.

Prijswinnende choreograaf

Romeo & Juliet is in de loop der jaren bewerkt door veel verschillende choreografen en ballerina’s. In de productie van The Royal Moscow Ballet maakt prijswinnende choreograaf - en eerste solist - Anatoly Emelianov een bewerking van de oorspronkelijke choreografie van Leonid Lavrovsky. Dit resulteert in een bijna perfect huwelijk tussen de dramatische muziek, tragische verhaallijn en magistrale dans. Kom zondag 29 maart naar Romeo & Juliet in Cool kunst en cultuur en beleef deze ware droomvoorstelling voor elke balletliefhebber!

Kaarten
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Na afloop nog even napraten over de voorstelling in ons gezellige Café Cool? Dat kan! Reserveer dan voor het Nagenietarrangement voor slechts €6,50 p.p.