HEERHUGOWAARD - De herten zullen vanaf maandag weer ronddartelen in het compleet gerenoveerde hertenkamp. Het hertenkamp is door de gemeente Heerhugowaard schitterend gerenoveerd en er sprake van een mooi park, waar iedereen in Heerhugowaard weer van kan genieten.


Stichting Vrienden van het Hertenkamp heeft het dierenverblijf herbouwd, waardoor de toekomst van het hertenkamp weer voor minimaal 20 jaar is gewaarborgd. Het karakteristieke gebouw heeft haar kenmerken behouden. Esdege Reigersdaal kan door het nieuwe dierenverblijf de zorg voor de herten en het hertenkamp nog beter uitvoeren.

Stichting Vrienden van het Hertenkamp werkt qua onderhoud samen met Esdége Reigersdaal en gaat op zaterdag 3 november 2018 voor de eerste keer onderhoud plegen binnen het hertenkamp. U kunt zich hiervoor opgeven via onze website: https://www.stichtingvriendenvanhertenkampheerhugowaard.nl/. U kunt stichting vrienden van het hertenkamp Heerhugowaard ook financieel ondersteunen door een donatie te doen op NL77 RABO 0310 9891 08 t.n.v. St. Vrienden van het hertenkamp (ANBI status aanwezig).

Kortom, vanaf volgende week kunnen alle inwoners van Heerhugowaard weer genieten van het Hertenkamp 2.0 !