HEERHUGOWAARD - De compleet vernieuwde Kelly winkel in Middenwaard te Heerhugowaard heeft haar deuren geopend! De vernieuwde Kelly winkel bestond vroeger uit 3 aparte winkels en is nu samengevoegd tot één mega family store! Het shopping paradijs verkoopt zowel dames- als herenkleding voor elke stijl.

Met dit nieuwe concept maakt Kelly Fashion samen shoppen nog leuker! Met de samenvoeging van Kelly Men, Donna Lissa en Donna Kelly behoort Kelly Fashion tot een van de grootste modewinkels in Heerhugowaard. In de vernieuwde winkel van ruim 500 m2 staat de klant nog meer centraal. Het team van Kelly in Heerhugowaard doet er dan ook alles aan om de hele familie met een goed gevoel naar huis te laten gaan. In het hart van de winkel bevindt zich een koffiehoek met een tafel om het wachten aangenamer te maken.

Dat klantenservice voor Kelly erg belangrijk is wel duidelijk. Wanneer de klant een bepaalde maat nodig heeft van een artikel en deze is niet meer op voorraad, wordt er meteen een collega uit een ander filiaal gebeld en wordt het artikel alsnog naar de winkel in Heerhugowaard gebracht. Ook kunnen artikelen die online worden besteld gratis in de winkel worden opgehaald.

Het team van Kelly te Heerhugowaard heeft sinds kort een Instagram pagina aangemaakt om klanten op de hoogte te houden van de nieuwste collectie (@kellyheerhugowaard).

Kelly Fashion opende in 1990 haar eerste winkel en is inmiddels uitgegroeid tot 10 succesvolle kledingwinkels en een snelgroeiende online shop (www.kellyjeans.nl). Ook op Kellyjeans.nl is de service van hoog niveau.

Zo hanteert de webshop gratis verzending (bij bestellingen boven €49,95), gratis retournering en is het bedrijf te bereiken via een chatfunctie, telefoon, e-mail, Instagram en Facebook! Op de Instagram pagina van Kellyjeans vind je dagelijkse outfit inspiratie, trend updates en speciale acties. Je vindt Kellyjeans op Instagram onder de naam @kellyjeans.nl.