HEERHUGOWAARD - De komende maanden vindt groot onderhoud aan het asfalt plaats op verschillende wegen en straten. Dit wordt gedaan voor de veiligheid van de weggebruikers en om de levensduur van de weg te verlengen.

  • De rijweg van de Zuidtangent tussen de Oosttangent en Stellingmolen wordt door Dura Vermeer voorzien van een laag zgn. 'Superasfalt'. Hierdoor wordt de weg van dinsdag 9 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 afgesloten voor alle verkeer. Een omleidingsroute via de Oosttangent-Haringvliet-Amstel-Stellingmolen wordt aangegeven.
  • Aan de Middenweg-Verlaat tussen de Plaetmanstraat en AC de Graafweg (N241) wordt door KWS onderhoud uitgevoerd van dinsdag 30 oktober tot en met vrijdag 2 november 2018, waarbij het doorgaand verkeer via de Hasselaarsweg en N242 wordt omgeleid. Aanwonenden worden gedurende de werkzaamheden via verkeerregelaars verwezen.
  • KWS voert tevens onderhoud uit aan de Westdijk tussen de N242 en de haven Broekhorn van woensdag 17 oktober tot en met woensdag 24 oktober 2018 en aan het fietspad Middenweg (oostzijde) tussen de Pieter Soutmanlaan en de de Molenweg van maandag 1 oktober tot en met dinsdag 30 oktober 2018.
  • De Hasselaarsweg is nog afgesloten tot 12 oktober. Lees hier mee over deze afsluiting.