HEERHUGOWAARD - Voedingscoach en dieetauteur Bea Pols komt met iets nieuws. Elke 4 weken een magazine met vier gezonde weekmenu’s om af te vallen. De magazines bevatten twaalf, makkelijk te maken, smakelijke en gezonde recepten. Bea is al 20 jaar met dit vak bezig en ziet veel onzin en nepnieuws over afslanken voorbij komen.

Zo wordt door anderen nog steeds light producten geadviseerd, terwijl toch al langer bekend is dat juist light producten zorgen voor een slechtwerkend verzadingssysteem. Winterse gerechten weekmenu magazine verschijnt 9-2 a.s. zowel als A5 boekje en als ebook.

Waarom een magazine in plaats van een boek?

Een magazine van 32 pagina’s is

  • goedkoop. Slechts € 3,95 voor het A5 boekje en € 2,95 voor het ebook.
  • makkelijk. Je hoeft geen kilocalorieën, geen punten te tellen, geen verpakkingen in de winkel uit te pluizen of te rekenen of je dagmenu voldoende eiwitten, niet te veel vet en niet teveel koolhydraten bevat. Dit heeft de auteur al voor je uitgezocht.
  • seizoensgebonden weekmenu’s en recepten. Hierdoor zijn de ingrediënten goedkoper en beter voor het milieu
  • altijd actueel omdat de druktijd van een magazine veel korter is dan voor een boek, ook de oplage is kleiner, waardoor nieuws sneller aangepast kan worden. Afslankland is immers altijd in beweging.

De magazines zijn zowel per los nummer als via een abonnement of thuiscursus te koop.

Winterse gerechten Weekmenu Magazine ISBN: 978-94-91817-15-1 € 3,95

De bijbehorende website met meer informatie, recepten en een column van Bea gaat 8-2 a.s. a.s. live.