HEERHUGOWAARD – Op deze zonovergoten middagen werkten kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf 8 jaar zich in het zweet op het sportterrein van WMC . Het was het voorproefje voor Blosse Buitengewoon! Een actief naschools programma dat vanaf 3 september van start gaat. En wat hadden de kinderen een plezier.

Twee dagen later was het weer raak, dan op het terrein van Reiger Boys in Heerhugowaard Zuid. Ook daar waren kinderen die veel plezier beleefden met de instructeurs van Heerhugowaard Sport. De kinderen hebben zich heerlijk uitgeleefd en kregen een goede indruk van wat hun te wachten staat na de zomervakantie.

Vanaf 3 september gaat Blosse Buitengewoon! van start. Blosse Buitengewoon! is een actief programma voor kinderen vanaf 8 jaar. Er zijn allerlei sportieve en actieve activiteiten. Kinderen kunnen kennismaken met diverse sporten en lekker bewegen, en dat ook voornamelijk buiten onder leiding van de deskundige en uitdagende leiding van de instructeurs van Heerhugowaard Sport en een ervaren pedagogisch medewerker van Blosse.

De kinderen kunnen terecht op twee locaties in Heerhugowaard: bij de voetbalclubs Reigerboys op maandag, dinsdag en donderdag of bij WMC op dinsdag en donderdag.

Dat Blosse Buitengewoon! op een voetbalclub plaatsvindt, betekent niet dat er alleen maar gevoetbald wordt. Zeker niet! Er zijn allerlei sportieve en actieve activiteiten.

Opgeven kan via www.blosse.nl/buitengewoon