HEERHUGOWAARD - Het crypto markt heeft veel veranderingen gebracht. Alle platformen hebben hard gewerkt en grote veranderingen gebracht. Per jaar komen er heel veel mensen binnen. Al deze mensen investeren in een of meerdere platformen. Het meest bekende is de bitcoin. Ben je benieuwd wat de crypto markt in 2021 gaat doen? ontdek de beste crypto 2021.

Cryptocrime
Je zult merken dat bijna alle goed draaiende bedrijven last krijgen van boeven, deze komt ook in de vorm van hackers. Er wordt dan miljarden aan cryptovaluta gestolen. Teleurstellend is dat de regering van bepaalde landen ook meedoen om kernwapens mee te ontwikkelen. Zelfs het cybersecurity bedrijf verwacht cryptovaluta criminelen dit jaar. Eigenlijk kan je er niet echt iets aan doen, maar er is wel altijd een oplossing.

De overheid haalt in
Zelfs de oudste cryptobedrijven krijgen problemen. Dit komt doordat de regering achterloopt met de koersen. En je hebt weer andere cryptoprojecten die problemen krijgen doordat ze belasting vrij zijn. Maar dit is ook de schuld van de snelle ontwikkelingen, de regering kan dit niet zo snel inhalen.

Het crypto markt moet reguleert worden. Zo alleen kan er meer mensen en bedrijven binnenkomen. Wat wel zeker is dat cryptocurrency niet snel zal verdwijnen. Er zijn heel veel projecten. Zelfs bedrijven maken nu gebruik van cryptomunten voor betalingen. Het is in ieder geval wel moeilijk om te zeggen welke cryptocoin een prijsstijging zal hebben. Want zelfs een cryptomunt die jaren steeg in waarde kan ineens dalen in waarde. Natuurlijk gaan overheden en toezichthouders blijven worstelen.

Stablecoins
Er wordt gestreefd naar stablecoins. Een Stapleton is een cryptomunt die aan een gevestigde valuta is gekoppeld. Denk maar aan bitcoin gekoppeld met de US Dollar of het ethereum met de euro. Doel hiervan is de toename in marktaandeel. De banken zijn er eens mee en de Centrale Bank is bezig met het onderzoek naar het stablecoin.

Het is onmogelijk om eerder te voorspellen welk cryptocurrency zal stijgen in dit jaar, er moet nooit vanuit gaan dat bitcoin druk en populair is daarom gaan ze volgend jaar verder. Nee dat is het helemaal niet. Juist kan het tegengestelde gebeuren en een cryptocoin die op vierde plaats is overnemen. bekijk coinmarketcap voor meer informatie. Hier kun je een beeld krijgen van het vorige.