Waxen is een populaire behandeling voor zowel mannen als vrouwen. Dus zoek je naar een Brazilian Wax of wil je specifieke delen van jouw lichaam laten ontharen?


Waxen is een ontharingsmethode waarbij gesmolten wax op de huid wordt aangebracht en vervolgens snel wordt verwijderd, samen met de ongewenste haartjes en dode huidcellen. Dit proces kan worden uitgevoerd op verschillende delen van het lichaam, waaronder benen, armen, oksels, rug, schaamstreek en het gezicht.

Er zijn verschillende soorten wax die voor het waxen worden gebruikt, zoals harde wax en zachte wax. Harde wax wordt meestal gebruikt voor kleinere, gevoelige gebieden, terwijl zachte wax geschikter is voor grotere oppervlakken.

De harde wax wordt zodra deze afkoelt hard en daardoor kan je deze wax er zo van af trekken. Bij de zachte(vloeibare) wax is dat anders en worden er strips gebruikt om de wax eraf te halen.

Voordelen van waxen zijn onder meer dat het haar langer wegblijft dan bij scheren omdat het haar vanaf de haarwortel wordt verwijderd. Bovendien kan de haargroei na verloop van tijd dunner worden en is sommige gevallen zelf wegblijven na jaren waxen. Waxen kan ook leiden tot een gladdere huid en minder irritatie dan scheren en bovendien hoef je er niet meer naar om te kijken, want het wordt voor je gedaan en in de tussentijd kan je heerlijk genieten van haarvrij zijn.

Vajacial

Een "vajacial" is een schoonheidsbehandeling die specifiek gericht is op de verzorging van de huid rondom het vaginale gebied. Het woord "vajacial" is een samenvoeging van "vagina" en "facial" (gezichtsbehandeling) en is vergelijkbaar met een gezichtsbehandeling, maar dan voor het intieme gebied.

Doel van een vajacial: Het hoofddoel van een vajacial is om de huid rondom de vagina te reinigen, exfoliëren en hydrateren. Het kan helpen bij het verminderen van ingegroeide haartjes, acne, puistjes en huidirritatie in dit gebied.

Een vajacial word uitgevoerd na een brazilianwax behandeling. Tijdens deze behandeling gaan we de huid reinigen en scrubben met het stoomapparaat erbij, na het reinigen gaan we ingegroeide haren en onzuiverheden verwijderen, vervolgens laten we de huid weer tot rust komen en extra hydrateren met een masker en we sluiten de behandeling af met een verzorgde creme.

Wil jij waxen maar vind je het spannend of ongemakkelijk? Wees gerust wij zijn professionals en voor ons is dit dagelijkse kost. Wij stellen je op je gemak en voordat je het weet wil je nooit meer anders.

Wil je meer informatie of een behandeling boeken kijk dan op www.valk-beauty-health.nl en wie weet zien wij jou binnenkort is onze mooie nieuwe salon.