Het streven naar vollere, langere wimpers is een trend die de schoonheidsindustrie blijft domineren. Er zijn nu verschillende opties beschikbaar om de natuurlijke schoonheid van wimpers te verbeteren. Twee populaire methoden die Valk Beauty and Health aanbieden zijn wimperlift en wimperextensions.


Wimperextensions
Er zijn verschillende opties waar zowel salons als klanten uit kunnen kiezen. Eén optie is de 'one by one' techniek. Bij deze methode wordt één wimperextension op één natuurlijke wimper geplaatst, wat resulteert in een uiterst natuurlijke uitstraling. Een andere mogelijkheid is de 'Russian Volume' techniek, waarbij meerdere haartjes als waaier op één natuurlijke wimper worden aangebracht. Dit zorgt voor een voller effect en een intensere uitstraling. Deze techniek staat ook bekend als 2D tot 6D, wat verwijst naar het aantal extensions dat op elke natuurlijke wimper wordt geplaatst. De extensions worden bevestigd met behulp van speciale wimperlijm.

Wimperlift
De wimperlift biedt het perfecte alternatief voor wimperextensions. Deze behandeling richt zich op de natuurlijke wimpers, zonder gebruik te maken van valse wimpers. Hierdoor zijn mascara en een wimperkrultang overbodig. De wimperlift is geschikt voor alle soorten wimpers, zowel kort als lang, en zorgt voor een optische verlenging van de wimpers, waardoor een expressieve oogopslag ontstaat. Met deze behandeling geniet je wel vijf tot zeven weken lang, 24/7 van perfecte wimpers.

Het kiezen tussen een wimperlift en wimperextensions hangt af van individuele voorkeuren. Sommige mensen geven de voorkeur aan de natuurlijke uitstraling van een wimperlift, terwijl anderen de voorkeur geven aan de dramatische impact van wimperextensions.

Boek nu je wimper behandeling online op www.valk-beauty-health.nl of bel 0643151430 en geniet van prachtige wimpers!