HEERHUGOWAARD - Start je zomer creatief bij Cool kunst en cultuur. In mei starten diverse creatieve cursussen voor jong en oud(er). Denk aan Muziek voor dreumesen en kleuters, Tekenen en schilderen, Kunstklas Kids en de Verdiepingscursus fotografie; meld je aan en ontdek jouw talent!


Muziek maken is slim!

Muziek maken is niet alleen leuk, het is ook een belangrijk instrument voor de ontwikkeling van jonge hersenen. Daarom start op woensdag 8 mei de cursus Muziek voor dreumesen (1-2 jaar) en peuters (2-3 jaar). De kinderen ontdekken tijdens deze cursus dat overal muziek in zit. Samen zingen we liedjes en doen we muziekspelletjes. Als (groot)ouder of verzorger doe je actief mee. Echt een momentje quality-time!

In het atelier

Ook Atelier Cool barst uit zijn voegen van creativiteit. Zo is er de Kunstklas kids (6-12 jaar), waarin de kinderen aan de slag gaan met allerlei verschillende materialen en technieken en ontdekken welke ‘grote meester’ in hen schuit. De Tekenklas kids (6-12 jaar) is er speciaal voor alle kleine kunstenaars die alles willen leren over het mengen van kleuren, perspectief en compositie.


Meer informatie & aanmelden
Kijk voor het volledige les- en cursusaanbod, de kortingsmogelijkheden en inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie of neem contact op met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl