HEEMSKERK/SASSENHEIM - Het was een uitstekende zaterdag voor de voetballers en voetbalsters van Reiger Boys. Zowel het eerste herenteam als de vrouwen pakten de volle buit in een uitwedstrijd.


De heren van Reiger Boys herstelden zich goed van de thuisnederlaag teegn HCSC van een week eerder. Op bezoek bij ADO '20 in Heemskerk had de ploeg van trainer Tom Boukes aan een doelpunt van Mick Leijdeckers genoeg voor de zege (0-1). Door de overwinning heeft Reiger Boys de derde plaats in handen in de derde klasse A. Komende zaterdag speelt men thuis op De Wending tegen VV IJmuiden.

Vrouwen
Trainer Arnold de Block zag Reiger Boys VR1 een gedegen overwinning behalen op bezoek bij het laaggeklasseerde Ter Leede 2. Zonder de geschorste Marouscha Ruiter en een handvol geblesseerden zag de Heerhugowaardse oefenmeester als een hecht team speelde en dit werd na de rust beloond met een drietal treffers. Mila Stevens opende de score kort na rust en dat gaf Reiger Boys meer ruimte omdat Ter Leede moest komen. Het leverde doelpunten op voor Maartje van Haneghem en nogmaals Stevens alvorens de thuisploeg de eer wist te redden: 1-3.

Reiger Boys VR1 staat vierde in de hoofdklasse en speelt komende dinsdagavond in eigen huis de inhaalwedstrijd tegen de nummer drie in de stand, Jodan Boys.