REGIO – In eigen huis won Hugo Boys met 4-0 van Alcmaria Victrix. In diezelfde klasse verloren KSV en WMC.

Hugo Boys – Alcmaria Victrix 4-0
,,We hadden wel een overwicht, maar hadden te weinig diepte in het spel” vond Jeffrey De Cocq Van Delwijnen. ,,Hierdoor duurde het lang voordat de 2-0 viel”. Voor rust was het De Cocq van Delwijnen die de score opende.

,,Na de 2-0 liepen we er overheen. Zij hebben één kans gecreerd en dat was de laatste minuut” aldus De Cocq. Via Martijn Hand, Bo Groen en Jos Rendering kwam Hugo Boys op een 4-0 voorsprong.

Con Zelo – KSV 2-1
,,Wij hebben zeventien kansen gehad. Je weet wat ze dan zeggen, als hij er niet in gaat dan valt er aan andere kant in met een counter” zei Bart Velseboer na afloop.

Nadat Jonathan Zonneveld de Heerhugowaarders op voorsprong had gebracht wist Con Zelo de stand gelijk te trekken en in de slotfase zelfs winnend af te sluiten.

Nieuwe Niedorp – WMC 2-1
Op bezoek bij Nieuwe Niedorp verloor WMC met 2-1. Nadat de thuisploeg al snel op 1-0 kwam wist Pim Nierop voor rust de gelijkmaker vanaf elf meter binnen te schieten. Een ongelukkig eigen doelpunt zorgde ervoor dat de thuisploeg de punten behaalde. ,,We waren erg slecht” zei Mark Oosterveer na afloop.