HEERHUGOWAARD – De Heerhugowaardse korfbalvereniging Apollo viert dit jaar haar 50 jarig bestaan. In het weekend van vrijdag 28 en zaterdag 29 juni vinden er allerlei activiteiten plaats op Sportpark de Vork, sinds 1980 het thuishonk van de vereniging.

Apollo is een actieve verenging met tweehonderd leden, een echte familievereniging waar gezelligheid en sportiviteit goed samengaan. In de afgelopen 50 jaar heeft Apollo zich binnen de sportregio Heerhugowaard als vaste waarde weten te vestigen. In Noord-Holland is Apollo de hoogst spelende korfbalclub boven de Zaanstreek.

Op vrijdagavond 28 juni wordt om 20.00 het jubileumweekend geopend met een borrel voor alle leden, oud-leden en belangstellenden die Apollo een warm hart toedragen. Zaterdag 29 juni staat in het teken van sportieve activiteiten voor de leden en hun familie met ’s morgens een zeskamp en ’s middags het koppelschiettoernooi met aansluitend een gezellige BBQ. Als afsluiter van het jubileumweekend is er een feestavond voor iedereen met als thema “Fifty Shades of Blue”.

Na dit jubileumweekend zal het twee maanden rustig zijn op Sportpark de Vork, maar vanaf 1 september zal het nieuwe seizoen weer starten voor alle teams van korfbalvereniging Apollo.