HEERHUGOWAARD - Het was een slecht weekend voor de Heerhugowaardse voetbalteams. Slechts Reiger Boys wist een gelijkspel te behalen. Op KSV na (afgelast) gingen alle overige teams onderuit.

ZONDAG 2e KLASSE A

SVW '27 kreeg voor de derde keer op rij een forse nederlaag te verwerken. Bij IVV kwam de ploeg van trainer Edwin Reder via Tim Appel nog wel op voorsprong, maar deze was voor de rust al omgebogen. In de tweede helft liep de thuisploeg uit naar 5-1 wardoor SVW '27 inmiddels negentien treffers kreeg te incasseren.

ZONDAG 3e KLASSE A

Hugo Boys heeft een zure nederlaag moeten slikken bij Hauwert '67 na een aantal arbitrale dwalingen. De ploeg van Jeroen Slaager kwam nog wel op voorsprong, maar een discutabele strafschop en de tweede gele kaart voor Thomas Ursem zorgden voor de ommekeer waardoor men met 4-2 onderuit ging. De doelpunten kwamen op naam van de Wit en Meiten.

De uitwedstrijd van KSV bij DWOW werd afgelast

ZONDAG 5e KLASSE B

Het WMC van trainer Thivis Mohananthasivam verloor na twee gelijke spelen nu met 4-2 van DRC. De Lange en Muntjewerff zorgden voor de doelpunten.

ZATERDAG 3e KLASSE A

Reiger Boys speelde in een doelpuntrijk duel met 4-4 gelijk tegen HCSC. Kijk hier.

ZATERDAG 4e KLASSE A

Ook de zaterdagploeg van SVW '27 verloor van het sterke De Foresters, één van de titelkandidaten. De ploeg uit Heiloo was met 0-4 te sterk.

VROUWEN HOOFDKLASSE A

De vrouwen van Reiger Boys verloren met het kleinst mogelijke verschil bij Barendrecht (1-0)