HEERHUGOWAARD - Komende zondag 14 april organiseert voetbalvereniging Reiger Boys voor de tweede maal een "Talents Day" voor meidenvoetbalsters tussen de 10 en 19 jaar. Ajax-speelster Soraya Verhoeve zal daarbij aanwezig zijn.

De meidenclinic is een vervolg op de succesvolle meidenclinic van eind maart toen er ook al een speelster van Ajax-vrouwen, Liza van der Most, aanwezig was. De clinics zijn voor alle speelsters vanaf 10 jaar, of je nu wel of geen lid bent van een vereniging, en staan onder leiding van de ervaren trainsters van de Reiger Boys vrouwenselectie, Janny en Fien Timisela.

Namens de club is Petra Hoogeveen een van de initiatiefneemsters van de dagen. 'Bij Reiger Boys staat het vrouwen- en meiden voetbal in hoog aanzien en wordt erg serieus genomen. Wij willen graag een volwaardige opleiding bieden, maar nieuwe aanwas is altijd welkom dus vandaar deze dagen. Overigens is deze aanwas niet alleen welkom voor de jeugdopleiding maar tevens voor de selectie uitkomt in de hoofdklasse van het vrouwenvoetbal.

De inloop voor de Reiger Boys Talents Day start zondag om 10.00 uur op Sportpark De Wending in Heerhugowaard. Na diverse oefeningen en een partijspel op het veld m.m.v. Soraya Verhoeve, volgt er een geheel verzorgde lunch en nog een "meet & greet" met Verhoeve waarbij de deelneemsters vragen kunnen stellen of op de foto gaan met de Ajax-speelster.

Deelname aan de Talents Day is geheel gratis. Aanmelden kan via clinics@reigerboys.nl